Taggat med: nr 1-2008

Sökes: Ung och desperat

Utsatt och ensam. Den snälla medelålders kvinnan får dig att ta steget. Sen tvingas du »vänja dig« vid att sälja din kropp. Du har ju inget annat val. I Lettland dras flickor in i människohandel med allt mer subtila medel.

Räkna med Gud

Kampen om vem som ska bli presidentkandidat fortsätter. Men att den kristna högern kräver sin plats i amerikansk politik råder det ingen tvivel om. Däremot kan de få det svårare framöver.

Slavmarknad

Enorma vinster och liten risk att åka fast. Människohandeln är den snabbast växande formen av organiserad brottslighet i världen, som omsätter miljarder årligen. Kampen mot denna moderna slavhandel pågår inom Fort Europa – liksom världen över. Men det görs alldeles för lite.

Isbjörnen, av Lo Kauppi

”I höstas blev jag uppringd av Radioteaterns chef Jasenko Selimovic som frågade om jag ville skriva en erotisk novell. Den skulle vara skriven i jag-form och helst skulle jag också läsa in den själv. Han skickade ett exempel på hur jag kunde skriva. Det handlade om en ung tjej på tågluff i kort kjol som hade sex med en äldre man i Paris. Jag tänkte ett tag och sen svarade jag att jag gärna skriver, men bara om jag fick bestämma skådespelare som skulle läsa in den. Det här är resultatet.”
/Lo Kauppi, skådespelerska och författare

Bakom skägget

Tomas Hemstad har spenderat ett år utan att klippa håret på hakan och undrar – vad är dealen med bögar och skägg? Han tar oss med till de hårigare delarna av San Fransisco, bland skäggdyrkare, discobjörnar och husbears. En exklusivt manlig värld.

Brazilian wax experience

Ragg eller rakat

Varför känner vi så starkt för hår, något vars gränser dessutom förändras över tid – det som anses äckligt idag, är senaste mode imorgon.

Sex utan kärlek, nån?

Prenumerera på RSS - nr 1-2008