Tidskrift om sex och politik
Tidskrift om sex och politik

Integritetspolicy

Här kan du läsa om hur vi lagrar dina personuppgifter.

Vad är en personuppgift?

Definitionen av en personuppgift är information om en fysisk person som kan identifieras direkt eller indirekt, särskilt med hänvisning till ett namn och ett identifikationsnummer, eller en eller flera faktorer som är specifika för den fysiska, fysiologiska, genetiska, mentala, ekonomiska, kulturella eller sociala identiteten hos den fysiska personen. Detta är en bred definition och exempel på personuppgifter är personnummer, namn, adress, telefonnummer, mejladress, IP-adress, individuella lösenord, kontonummer, kreditkortsnummer, anställningsnummer, medlemsnummer, röstinspelning, fotografier mm. 

Säkerhet

Ottar säljer inte ut dina personuppgifter till tredje part. I vissa fall administreras utskick av personuppgiftsbiträden och då ställer vi krav på dessa leverantörer att inte lämna ut personuppgifterna till obehörig tredje part.

Kakor

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra webbplatsen och göra upplevelsen för dig som besöker sajten bättre och smidigare. En kaka är en kort textfil som webbplatsen du besöker ber om att få spara på din dator under en bestämd tid. På många webbplatser används kakor för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner som gör det smidigare och lättare att använda sajten.

Analyskakor

Ottar använder Google Analytics för att få statistik på hur våra besökare rör sig på webbplatsen och därigenom kunna göra en bättre webbplats. Google Analytics lagrar ingen information om vem du som besökare är och kan varken identifiera dig som person eller din dator.

Obligatoriska kakor

Obligatoriska kakor krävs för att webbplatsen ska fungera. Det kan vara funktioner som gör att du kan fylla i formulär, inställningarna för dina personliga preferenser eller inloggning. I din webbläsare kan du välja att blockera eller ställa in så du blir varnad för dessa kakor, men tänk på att hela eller delar av webbplatsen inte fungerar då. Obligatoriska kakor lagrar inte någon personligt identifierbar information.