Tidskrift om sex och politik
Tidskrift om sex och politik

Om kakor

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra webbplatsen och göra upplevelsen för dig som besöker sajten bättre och smidigare. En kaka är en kort textfil som webbplatsen du besöker ber om att få spara på din dator under en bestämd tid. På många webbplatser används kakor för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner som gör det smidigare och lättare att använda sajten.

Bestäm vad du vill dela

Vi respekterar din rätt till integritet, därför kan du välja vilken typ av kakor du tillåter. Kom ihåg att om du blockerar vissa typer av kakor kan detta påverka din upplevelse av sajten negativt och nödvändiga kakor måste användas för att webbsidan ska fungera.

För mer information om hur vi hanterar personuppgifter som samlas in i samband med ditt besök på vår webbplats, vänligen se vår integritetspolicy.

Analyskakor

Analyskakor gör det möjligt för oss att samla in besöksstatistik. Detta hjälper oss att förbättra upplevelsen på webbplatsen – vi kan förbättra tekniska aspekter men även innehållet på sajten. Om du inte tillåter dessa kakor vet vi inte när du har besökt vår webbplats eller vilka sidor du interagerat med.

Marknadsföringskakor

Marknadsföringskakor kommer från inbäddat innehåll och är så kallade tredjepartskakor. De kan användas av företag för att skapa en profil av dina intressen och visa dig relevanta annonser på andra webbplatser.

Nödvändiga kakor

Nödvändiga kakor krävs för att webbplatsen ska fungera. Det kan vara funktioner som gör att du kan fylla i formulär, inställningarna för dina personliga preferenser eller inloggning. I din webbläsare kan du välja att blockera eller ställa in så du blir varnad för dessa kakor, men tänk på att hela eller delar av webbplatsen inte fungerar då. Nödvändiga kakor lagrar inte någon personligt identifierbar information.