Prenumerera

Ta eller ge bort en prenumeration på Ottar! Du får fyra fullmatade nummer och en aktuell bok eller Ottars tygkasse som premie - allt direkt hem i brevlådan! (Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.) Om du har frågor kring din prenumeration eller premie så hör av dig till kundservice@uniguide.se.
»Det är alltid lika uppiggande att läsa Ottar. Den är som en varm kniv i hårt smör.« Per Wirtén hyllar Ottar tema VISCHAN (Ottar #2 2017) i Dagens Arena

Välj bland dessa premier (klicka i vilken du vill ha i formuläret nedan)

Vill du beställa ett enskilt nummer av Ottar? Gå in på RFSU:s materialbutik här!

OTTARKASSEN!

Välj mellan svart och rosa. Alla med texten »Sex är politik« i guld. Ekologisk bomull och rättvisemärkt. Har du redan en prenumeration men vill ändå ha en tygkasse? Den blir din för 100 kr! Skicka ett mejl till ottar@rfsu.se och glöm inte att ange färg!

 

1. Synd

Elin Lucassi tar sig an de sju dödssynderna; Högmod, Girighet, Lust, Avund, Frosseri, Vrede och Lättja, i nya seriealbumet Synd.

av Elin Lucassi (Kartago, 2017)

 

2. Hela Kakan

Hon är feminist, provokatör, programledare, och konstnär. Både älskad och hatad. Alla har en åsikt om Kakan, men vem är hon egentligen? Här får du Hela Kakan!

av Kakan Hermansson (Forum, 2016)

 

3. Homonationalism

Homonationalism är ett avslöjande reportage om att bögar och lesbiska allt oftare till representanter för en urban, modern och progressiv strömning i samhället. Om att allt fler högerpopulistiska partier i Europa framhåller queerrättigheter för att positionera sig gentemot »de andra« – migranter, flyktingar och muslimska grupper. 

av Anna-Maria Sörberg (Leopard förlag, 2016)

 

4. Carol

Romanen Carol av författaren Patricia Highsmith såldes i över en miljon exemplar när den kom ut. Den handlar om lesbisk kärlek och motståndet från samhället och patriarkatet och har kallats »världens första lesbiska roman med ett lyckligt slut«

av Patricia Highsmith (Modernista)

 

5. Den dag jag blir fri

Lawen Mohtadis hyllade bok om författaren och aktivisten Katarina Taikon i pocketutgåva. 

av Lawen Mohtadi (Natur & Kultur)

 

6. Främlingen i huset

Spökhistoria, om klass och makt, i brittisk godsmiljö av författaren till Kyssa sammet. Pocketutgåva.

av Sarah Waters (Natur & Kultur)

 

Om du vill bli medlem i RFSU för endast 150 kronor och få 4 nummer av Ottar per år OCH bidra till att stödja allas rätt till sin kropp oxch sin sexualitet både i Sverige och globalt, bli medlem här!

 

Om du ger bort Ottar som present kan du skriva ut ett presentintyg här!

 

Dina uppgifter

Mottagare

(Behöver bara fyllas i om du ger bort prenumerationen.)