Prenumerera

Ta eller ge bort en prenumeration på Ottar! Du får fyra fullmatade nummer och en aktuell bok eller Ottars tygkasse som premie – allt direkt hem i brevlådan! (Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.)
»Alltid rolig, aldrig präktig. Alltid inkluderande, aldrig med plakat.« Ur juryns motivering när Ottar vann Årets tidskrift 2018.

TILL FORMULÄRET – TECKNA PRENUMERATION HÄR!

 

Lista på premierna du kan välja på:

omslag på boken kom du

Kom du? Alla våra tankar om kvinnlig njutning och (fejkade) orgasmer

Inspirerande och upplysande av rösterna bakom succépodden Alla våra ligg! I boken utforskas synen på kvinnlig njutning och tar med läsaren på en lustfylld resa genom egna erfarenheter, sexdiskussioner och orgasmtips. 

Av Anna Dahlbäck, Amanda Colldén (Forum, 2019)

Sången om en son

Sången om en son är en blixtrande debutroman om identitet, svek, självkänsla - och om den kärlek som inte väjer för något.

av Joel Mauricio Isabel Ortiz (Norstedts, 2018)

OTTARKASSEN!

Svart, naturvit eller lila med texten »Sex är politik« i guld. Ekologisk bomull och rättvisemärkt.

 

——————————————————————————————————————–

 

Har du redan en prenumeration men vill ändå ha en tygkasse? Den blir din för 100 kr! Skicka ett mejl till ottar@rfsu.se eller beställ i RFSU:s materialbutik här!

Adressändra? Om du är prenumerant på Ottar mejla till ottar@natverkstan.net. Är du medlem i RFSU (och får Ottar som medlemsförmån) hör av dig till medlem@rfsu.se.

Om  du har frågor kring din prenumeration eller premie mejla till ottar@natverkstan.net.

Om du vill bli medlem i RFSU för endast 150 kronor och få 4 nummer av Ottar per år och bidra till att stödja allas rätt till sin kropp och sin sexualitet både i Sverige och globalt, bli medlem här!