Sexpolisen: Äggmedborgare och bokstavstrogna

 

sexpolis-piskrapp.jpgPISKRAPP: DYRA RÄTTIGHETER

I maj släpptes en statlig utredning som kräver rätt till vård för papperslösa och asylsökande; inte minst till mödravård, abort och preventivmedelsrådgivning. Men förslaget skickas inte ens ut på remiss, eftersom migrationsminister Tobias Billström tycker att det blir »för dyrt«. Och Sverige fortsätter att vara sämst i Europa. Pinsamt är det.

 

sexpolis-huvudvark.jpgHUVUDVÄRK: NEJ TILL ÄGGMEDBORGARE

Väljarna i delstaten Mississippi hann precis avvisa psykoförslaget om att ge befruktade ägg status som »personer«, när gruppen bakom initiativet gick ut och lovade att ytterligare fem stater ska få möjlighet att totalförbjuda abort, akut-p-piller och spiral. Fortsättning följer, tyvärr.

 

sexpolis-orgasm.jpgORGASM: POLSK UPPSTICKARE

Det sexualliberala partiet Palikotrörelsen  Fick tio procent i valet i oktober. De vill minska kyrkans makt, legalisera abort, införa gratis preventivmedel och registrerat partnerskap för homosexuella. Heja heja!

 

sexpolis-huvudvark.jpg

HUVUDVÄRK: BOKSTAVSTROGNA IDIOTER

En vecka efter premiären på TUR-teaterns uppsättning av Valerie Solanas SCUM-manifest fick teatern motta dödshot och spela under polisbeskydd.  Även de mest bakåtsträvande antifeministerna borde väl ändå kunna skilja på fiktion och verklighet. Skäms.

 

Den här texten publicerades i Ottar #4 2011Läs hela numret - beställ här!

Bli medlem i rfsu

Prenumerera på Ottar!

Fyra nummer om året och en bok eller tygkasse för endast 160 kr!