Tidskrift om sex och politik
Tidskrift om sex och politik
Extra

I spåkulan

Vi befinner oss nu mitt i 2000-talet – då påven är lesbisk och spermier styrs med en app. Ottar ser in i den sexualpolitiska framtiden år 2050.

Smekleksaker

Dildos och vibratorer i all ära, men fokus på kön känns lite enkelriktat. Storsäljande sexleksaker i dag är de nya smekdräkterna som vi hoppar i och ställer in efter önskad styrka och hastighet. Up and coming är också den nya »kyssattrappen« som liknar den mer osexiga bettskenan men vars funktion knappast går att skilja från en människokyss.

Way past hormoner och kondomer

P-piller för män kändes hett år 2020. Nu finns en enkel »barriär« att operera in i snoppen. Den styrs via en app och kan fånga upp oönskade spermier, som sedan töms ut och spolas ned i toaletten. Fritt från biverkningar och osynligt.

Tillfällig abort

Oönskade graviditeter kan skjutas upp och bli önskade graviditeter när vi fryser ned embryot och sätter in det vid en senare tidpunkt. Förutsättningen är att vi håller fast vid samma partner, men förhoppningen är att knäcka även den nöten snart.

Arrangerade äktenskap

Vem har tid att dejta för att hitta drömpartnern? Nej, vi vill ha en utomstående expert som hjälper till att hitta partnern som du kan dela en stabil eko- nomi, hem och barn med. Vi lägger ut tjänsten på ett av de många företag som gör en perfekt match, planerar festen och fixar gästlista. och, givetvis är det skattesubventionerad romantik med det nya »ROM-avdraget«.

Påven är lesbisk

Nya fynd visar att Jesus hade en kärleksrela- tion med en av sina lärjungar, vilket har fått Katolska kyrkan att med omedelbar verkan släppa motståndet mot samkönade relationer (äntligen!). Nu söks med ljus och lykta efter den första lesbiska påven i hopp om att ligga ett steg före när den lesbiska Jungfru Marias historia blir känd.

Sextimme på arbetstid

Sexhälsa är det nya modeordet i politiken och förslagen som ska främja sexhälsan duggar tätt. Socialdemokraterna föreslår subventionerade priser på särskilda knullhotell, Moderaterna satsar på gigantiska sängar och obligatoriskt glidmedel i medicindosorna på äldreboenden, medan Miljöpartiet profilerar sig med en sextimme på betald arbetstid varje vecka.


Redaktionen

Ottar går att beställa här

Teckna en årsprenumeration och få en fin bokpremie!

Trevlig läsning!

Fler artiklar

Reportage

Proud boys inifrån

Experter menar att Proud Boys är en av USA:s farligaste, fascistiska organisationer. Ottar har följt den innersta kretsen på politiska

Artiklar Sexualitet

Frigjord framtidsfiktion

Karin Svensson skriver om sex, relationer och identitet i science fiction.