Tidskrift om sex och politik
Tidskrift om sex och politik
Extra

Isbjörnen, av Lo Kauppi

”I höstas blev jag uppringd av Radioteaterns chef Jasenko Selimovic som frågade om jag ville skriva en erotisk novell. Den skulle vara skriven i jag-form och helst skulle jag också läsa in den själv. Han skickade ett exempel på hur jag kunde skriva. Det handlade om en ung tjej på tågluff i kort kjol som hade sex med en äldre man i Paris. Jag tänkte ett tag och sen svarade jag att jag gärna skriver, men bara om jag fick bestämma skådespelare som skulle läsa in den. Det här är resultatet.”
/Lo Kauppi, skådespelerska och författare

”Når du att hålla isär skinkorna?” ”Ja det ska nog gå” svarade jag och drog isär så mycket jag nådde och trots att jag var beredd så ryckte jag ofrivilligt till när hennes fingertoppar försiktigt nuddade det där känsliga området. Hon la ett tunt fint skikt av gelén hela vägen ner mot pungen och en bit upp mot svanskotan. Sen avsexualiserade hon proffsigt rörelsen när hon tog av plasthandskarna och med van hand drog värmelampan i rätt position. ”Ja då lämnar jag dej här i cirka 40 minuter och bränner det för mycket så hojta till” Jag såg resultatet framför mej och det hjälpte för att göra smärtan uthärdlig. Den där helt vita huden skulle blekas fram och ersätta det där bajsbrunröda, apaktiga, hårigt bruna jag hade nu. Jag tänkte på hur sexig jag skulle bli och i och med det blev svidandet och smärtan nästan till en upphetsning.

––––––

Jag tänkte på Lena och hennes kurviga mage och hur hon kunde drypa av svett när hon red mej. Självklart var det inte för hennes skull jag gjorde det utan för min egen… men jag kunde inte glömma dom där orden.

Vi låg på sängen och småsnackade och av nån anledning kom vi in på hennes förra man. Hon log med hela ansiktet samtidigt som hon äcklat och inlevelsefullt började beskriva hans arselhål. ”Amä liksom hur roligt e det å va där och gosa och köra in en but plug eller ett finger när det ser ut som han redan har bajsat på sej?” Och sen skrattade hon och sträckte sej efter ciggen, men när hon märkte att jag tog åt mej sa hon att med mej var det ”heeelt” annorlunda. Jag hade ju bara en liten liten missfärgad cirkel precis på själva anusringen och det intygade hon att det tyckte hon bara var ”Fiiiiiint!” Jag märkte hur hon ljög för jag visste att det inte var sant. Det bruna, det bara var där, hur mycket man än gned och tvättade. Det var själva skinnet!

––––––

”Sextusen trehundra ja”. Jag tog kvittot även om jag visste att jag inte kunde använda det i någon bokföring. Anusblekning.

När hon ringde den kvällen halvfull och ville att jag skulle komma låtsades jag bara vara trött. Jag hade blivit uppmanad att smörja en lugnande salva varje timme under närmsta dygnet och det gjorde faktiskt rätt ont just nu, och jag ville inte ha sex, men efter att hon väckt mej för tredje gången gick jag upp, tog en dusch och cyklade hem till henne. Jag hade såklart blivit tvungen att missa spinningpasset idag och det kändes inte bra men jag hade å andra sidan hoppat över middan så jag kände mej rätt deffad ändå. Jag drog handen över magen när jag susade fram längs Skeppsbron. Det var en varm sommarnatt. Jag hade bara ett vitt tunt linne. Jag spände magen och kände tydligt sexpacket. Allt var lugnt, jag var vältränad, det var jag. Men tanken på att se ut som en isbjörn ilade ofrivilligt igenom hjärnan. Jag hörde orden ”Kommer ru ihåg vaktisen? Isbjörnen på högstadiet?” ”Just det han hade fan smalare axlar än arsle!” Lenas gamla klasskompis skrattade så hon grät när hon mindes liknelsen av en isbjörn som vaggade fram på bakbenen med brett arsle och ynkliga axlar. Lena själv skrattade så mycket så hon kissade på sig den gången.

––––––

Jag var nästan framme å jag visste att jag var snygg. ”Jag e smal å vältränad – jag har stor kuk…” Jag tvingade mej att rabbla det som ett mantra i huvudet.

Jag låste cykeln runt stolpen precis utanför hennes port och slog vant in koden. Jag tittade på mobilen. Gud vad dum jag e! Det e klart portkoden var av, klockan hade redan blivit halvtvå.

Efter att ha busvisslat, slängt minst fem ekollon och kvistar mot rutan, såg jag hur hon reste sej. Hennes hår stod åt alla håll. Hon var det vackraste som fanns. Jag log med hela ansiktet.

––––––

Hon öppnade fönstret och sommarnatten slog mot hennes ansikte. Hon gestikulerade att jag skulle gå runt. Jag sprang och porten tändes. Hon kom gående i bara underbrallorna med handen över brösten helt nyvaken. ”Fan förlåt Johannes jag somnade. Shit pomme0 sfrites…” mumlade hon halvfull och nyvaket ”…taskigt när jag ringt och hetsat dej.”

När jag såg hennes runda mage och kände hennes sömnvarma kropp så försvann all irritation. Jag ville bara in i henne. Jag hämtade ett glas färskt iskallt vatten och sprutade in en stråle i hennes alkoholtorra strupe. Det rann lite ner på hennes bröst. Hon ryckte till och skrattade, ”det kittlas”. Jag torkade snabbt bort det med mitt linne. Hennes bröstvårtor styvnade, och min hand vilade runt hennes ägglossningssvullna bröst. Hon släckte sänglampan och tog tag i mitt huvud och drog det sakta neråt. Jag ställde mej på alla fyra och så slickade jag, först försiktigt, bara så jag nuddade klitoris, sen tog jag greppet som gjorde henne galen av kåthet, ett finger i arslet, två i fittan och pekfingret gnidande mot klitoris som var lika stor som min tumme nu. Hon skakade i hela kroppen när hon kom.

––––––

Tänk om jag kunde få chansen att göra henne med barn, då skulle hon aldrig kunna lämna mej på riktigt. Jag blev extra kåt när jag tänkte på det, men också när jag tänkte på att arslet snart, när rodnaden lagt sig, skulle vara vitt. Jag tände lampan så hon skulle se mina rutor på magen och mina muskliga överarmar. Jag var precis på väg att komma när hon gjorde en ansats till att lägga sej på sidan. Nu sov hon plötsligt! ”Förlåt jag e så jävla trött. I morgon ska jag verkligen suga din kuk jag lovar”.

Jag la irriterat ner hennes ben och drog ut det halvslaka rabarbersvajet. Jag satt mej på sängkanten och kände mej misslyckad, men så vände hon ryggen mot mej och det smattrade till av en lång fittprutt och jag kunde inte hjälpa det men plötsligt blev jag så rörd. Hon var verkligen den vackraste varelse jag någonsin sett. Jag satt så, länge och bara klappade på hennes fina kropp. Jag lyfte bort den där svettiga blonda hårlocken från nacken och drog täcket försiktigt runt hennes axlar. Jag var världens lyckligaste perfektaste man. Stickningarna runt anus var värda vartenda öre. Jag tror hon älskar mig och det är allt jag behöver för att fortsätta leva.

Novellen sändes i Radioteatern i P1 den 17 februari 2008 kl. 00.03

Beställ lösnummer av Ottar här! (Detta är nr 1 2008)

Fler artiklar

Reportage

Proud boys inifrån

Experter menar att Proud Boys är en av USA:s farligaste, fascistiska organisationer. Ottar har följt den innersta kretsen på politiska

Insändare

»Israel förtjänar bättre«

Kristofer Åberg skriver replik till krönikan Pinkwashing säljer myten om Israel. Skribenten Shora Esmailian svarar direkt.

Intervju

Minnen från exil

Sex personer från olika platser i Mellanöstern delar ömhudade minnen av förbjudna förälskelser, gayklubbar på tak, och doften av jasmin.