Tidskrift om sex och politik
Tidskrift om sex och politik
Notis

Ottar på Bokmässan 2013

Samtal, releasemingel och nytt nummer på Bokmässan i Göteborg!

Ottar på Bok & Biblioteksmässan i Göteborg den 27-30 september.

RELEASEFEST!Vi fixar släppfest för att lansera nya numret som har tema: Gränser tillsammans med tidskriften Bang som också firar nytt nummer. Det blir debatt om migrationspolitik, DJ’s och mingel. Nya numret säljs till festpris!När och var? Torsdag 26 september kl 21.30-00 i Stadsteaterns foejébar på Götaplatsen! SAMTAL OM MIGRATIONSPOLITIKI nya numret av Ottar diskuterar journalisten Anna-Maria Sörberg kraven på hbt-flyktingars trovärdighet, och America Vera-Zavala skriver i nya Bang om arbetsvillkoren för papperslösa.När och var: Tirsdag kl 21:45 möts de i ett kort men effektivt samtal om svensk migrationspolitik med tidningarnas chefredaktörer. Festens Facebookevent, bjud gärna in dina vänner! SAMTAL OM BARNFRIHETSpännande samtal med serietecknaren Karolina Bång och kulturskribenten Annina Rabe om frivillig barnlöshet och familjenormer! När och var: Fredag 27:e september kl 13.00 i Kulturtidskriftsmontern som du hittar i monter B 02:41. Välkomna!

Fler artiklar

Prisutdelning på PP-galan
Nyheter

Ottar korad till Årets magasin 2022!

Det blev vinst för Ottars specialutgåva på engelska när tidningen utsågs till »Årets tidskrift/magasin« på Publishingprisgalan den 9 november.

Intervju HBTQI

Hej Aktivist: Angelica Polmonari och Atilla Yoldas

Möt Angelica Polmonari som är aktiv inom Italiens största ideella hbtqi-rätssorganisation Arcigay och Atilla Yoldas som föreläser på tema jämställdhet och manlighetsnormer. 

Intervju

Raseriernas tid är över

Sju år har gått sedan Fanna Ndow Norrbys kritikerrosade bok »Svart kvinna« släpptes – men vad har hänt sedan dess?