Tidskrift om sex och politik
Tidskrift om sex och politik
Notis

Ottar söker chefredaktör

Tidskriften Ottar söker nu en redaktör som tillsammans med Ottars andra chefredaktör Carolina Hemlin blir ansvarig för redaktörskap och utgivning av tidskriften Ottar och webbsajten Ottar.se samt tidningens kanaler i sociala medier.

Vi söker en driven kreativ journalist med stort intresse för sexualitet, samhälle, sexualpolitik och mänskliga rättigheter. Vi söker dig med erfarenhet av att jobba som journalist och redaktör, gärna både med papperstidning och digitala medier.

Tjänsten omfattar 50% av heltid och är tidsbegränsad till 2015-08-31. Tillträde 1 oktober eller så snart som möjligt. Ottars redaktion finns i RFSU:s förbundskanslis lokaler på Medborgarplatsen i Stockholm.

RFSU strävar efter en personalsammansättning med olika bakgrunder och erfarenheter. Vi utgår från att du delar RFSU:s grundläggande värderingar.

Välkommen med din ansökan med motivering samt info om bakgrund och tidigare erfarenheter (CV), mejla ansökan till ottar@rfsu.se senast den 14 september.

Ottar är Sveriges enda sexualpolitiska tidskrift, och ges ut av RFSU. Läs mer om Ottar här.

Har du frågor, kontakta Ottars chefredaktör Carolina Hemlin (carolina.hemlin@rfsu.se, 08-6920728).

Du kan också kontakta Carl Osvald, chef för Kommunikation (carl.osvald@rfsu.se, 08-6920767).

Facklig kontakt: RFSU:s lokala Unionenklubb ordförande Christine Gave (christine.gave@rfsu.se 08-6920772)

Tidskriften Ottar ges ut av RFSU, Riksförbundet för sexuell upplysning. Läs mer på www.rfsu.se

RFSU är en partipolitiskt, fackligt och religiöst obunden ideell organisation som arbetar med sexualupplysning och sexualpolitik. Vi arbetar lokalt, nationellt och internationellt och vill verka för att sprida en kunskapsbaserad och öppen syn på samlevnads- och sexualfrågor.

Fler artiklar

Prisutdelning på PP-galan
Nyheter

Ottar korad till Årets magasin 2022!

Det blev vinst för Ottars specialutgåva på engelska när tidningen utsågs till »Årets tidskrift/magasin« på Publishingprisgalan den 9 november.

Intervju HBTQI

Hej Aktivist: Angelica Polmonari och Atilla Yoldas

Möt Angelica Polmonari som är aktiv inom Italiens största ideella hbtqi-rätssorganisation Arcigay och Atilla Yoldas som föreläser på tema jämställdhet och manlighetsnormer. 

Intervju

Raseriernas tid är över

Sju år har gått sedan Fanna Ndow Norrbys kritikerrosade bok »Svart kvinna« släpptes – men vad har hänt sedan dess?