Tidskrift om sex och politik
Tidskrift om sex och politik
Sexpolisen

Sexpolisen: Gratis är gott

Piskrapp: Våldtäkt, typ?

I skvalpet efter assangefallet dyker den ena »experten« efter den andra upp med fantasier om svensk sexualbrottslagstiftning. Men nej, man kan inte bli fälld för våldtäkt för en trasig kondom
i »feminismens Saudiarabien«. Sedan skriver Maciej Zaremba rörigt i DN om en tid då »hänryckningen« inte stördes av trista polisanmälningar. Suck.

Orgasm: Kampen mot knivarna

Allt färre flickor i Etiopien, Kenya och Egypten får sina underliv stympade, rapporterar UNFPA.

Huvudvärk: Gubbeligubb

Vissa har vaknat och vill #prataomdet hela tiden. andra har #tröttnatpådet och vill att vi ska hålla käft. Johan Hakelius hackar på RFSU som »monopo- list på den sexualpolitiska marknaden« och anser att svenska folket »tvingas in i offentliga samtal om analsex, partner- byten och annat«. Staffan Heimersson säger »gud vad jag är trött på öppenhet«. Och oj vad Ottar är trött på trötta gubbar som inte har något att säga.

Orgasm: Gratis är gott

New York vill bli bäst på säkert sex och med en ny app ska den sugne kunna hitta gratiskondomer i hela stan. Bravo säger alla utom diverse amerikanska föräldragrupper som inte vill att deras småttingar (läs: tonåringar) ska ha sex. Ett litet tips: Det har de ändå

Beställ lösnummer av Ottar här! (Detta är nr 1 2011)

Fler artiklar

Extra

Lyssna på Ottar!

Nu kan du lyssna på flera både nya och gamla artiklar i mobilen!

Nyheter

Drevet mot RFSU

Hur blev en sexualupplysande broschyr riktad till vuxna transpersoner ett hot mot barnen? Ottar har granskat desinformationskampanjen mot RFSU.