Tidskrift om sex och politik
Tidskrift om sex och politik
Extra

Tantradaboken del 3

Nina och Marks sökande efter själslig och kroppslig förening fortsätter, den här gången med en tantrisk sexuell ritual.

2011

Under februari kom vi av oss i vår process. Födelsedagar i familjen, spavistelse och utlandsbesök tog bort fokus från tantrautvecklingen några veckor, undantaget mina nästan dagliga PC- pump övningar (knipövningar) och den dagliga meditation vi båda utför. Kort efter Marks och min födelsedagsfest i mitten på mars fortsatte vår process.

LEKFULLT

Söndag 13/3: Jag föreslår en kärlekssax för att komma igång igen, Mark suckar och tycker den är urtrist. Så ikväll får leken ta plats, vi tar fram sexleksakerna och ger oss hän. Lek måste vara vår ledstjärna, annars är det ju ingen idé.

CHAKRA-ÖPPNING

Torsdag 24/3: Med hjälp av rosolja, gröna stenar och mantrat Yam öppnar jag Marks hjärtchakra. Jag har gjort detta på mig själv och »inbillar mig« att det är bra. Mark kramar mig kärleksfullt efter »behandligen« men tycker väl egentligen inte att han känner någon skillnad. »Ännu«, tänker jag.

HJÄLP ATT KOMMA VIDARE

Fredag 8/4: Det är svårt att komma vidare, kanske behöver vi en mentor. Tankar på en tantrakurs föds, vi letar och hittar ett ställe vi kontaktar. Vi behöver hjälp, en bok i all ära men på engelska dessutom!

BARNFRITT

Lördag 9/4: Ensamma hemma. Vi börjar med en kärlekssax men utan penetrering. Vi väljer efter denna stund av närhet att älska. Jag använder mig medvetet av ljud samt av PC-pump- övningarna för att förstärka njutningen. Det funkade! Njutningen förstärktes av mina stönanden och av underlivsrörelserna. Tonåringarna får hålla sig borta så att vi kan väsnas framöver.

FLUMMIG MEN LOGISKT

Tisdag 12/4: Vi förbereder vår första tantraritual. På fredag är det dags! En ritual som symboliserar en fri handling och har ett bestämt förlopp för att möjliggöra transformation. Flummigt, men om man tänker efter ganska logiskt. Finns det ramar att hålla sig till så kan man lämna invanda mönster och ändå vara trygg. Så tänker jag kring detta.

TANTRISK SEXRITUAL

Fredag 15/4: Vi åker iväg till ett hemligt ställe där vi kan vara ifred under ca 4 timmar och påbörjar vår tantriska sexuella ritual.

Förbereda rummet. Vi lägger ut en mjuk madrass och klär den med rött tyg, ställer fram och tänder röda ljuslyktor samt rökelse. Vindruvor och jordgubbar sköljs av och läggs upp på vackra fat. Osten skärs i kuber och oliverna hälls upp i en skål. Vinet hälls upp i glas.

Rena rummet. Detta kan göras på olika sätt. Vi valde att använda rökelse och gå runt och rena rummet från dålig energi samt fylla det med positiv energi och kärlek. Här kände jag mig först lite »fånig« men lyckades släppa hämningarna och kasta mig ut.

Rena oss. Vi duschar tillsammans och tvättar varandra sensuellt. Mysigt!

Akten. Vi satt nakna mittemot varan- dra och såg varandra i ögonen under ett par minuter. Under denna tid föll ett par »masker« av mig, jag började skratta och sen gråta av lättnad, sorg och lycka. En härlig upplevelse! Efter denna djupa stund uppskattade vi varandra med ord, vilket ledde till ett flöde av kärlekskänslor.

Måltiden. Vi matade varandra med druvor, jordgubbar, ost och oliver och drack av det goda vinet. Vi njöt!

Massage. Denna gång valde vi att ge varandra helkroppsmassage, skönt! Men nästa gång vill jag nog testa en massage som väcker den sexuella energin kraftigare.

Själva Samlaget (Yoga). Vi började med ställingen Yum Yab. Mark satte sig i lotusställning och jag satte mig på honom. Vi satt i denna ställning i ca en halvtimme och synkroniserade vår andning. När tankarna flög iväg på annat håll använde jag mig av mantrat OM, rening av anden, för att ta mig tillbaka till nuet. Vi avslutade samlaget med en Woman on top, Mark låg ner och jag satt på honom. Under denna meditation upplevde jag ett härligt rus av energi som gav mig en känsla av enighet och lycka.

Text: Nina och Mark

Bild: Daniel Fagerström

Den här texten publicerades i Ottar #2 2011.

Nina och Mark är fingerade namn.

Fler artiklar

Extra

Lyssna på Ottar!

Nu kan du lyssna på flera både nya och gamla artiklar i mobilen!

Nyheter

Drevet mot RFSU

Hur blev en sexualupplysande broschyr riktad till vuxna transpersoner ett hot mot barnen? Ottar har granskat desinformationskampanjen mot RFSU.