Tidskrift om sex och politik
Tidskrift om sex och politik
Notis

Vad kan du om Cowgirls? Tävla och vinn boken!

Karolina Bång (foto: Emma Blomberg) och “May Lillie” Manning.

TÄVLING!

Idag släpps serietecknaren Karolina Bångs nya seriebok Cowgirls. Den har redan blivit uppmärksammad i Ottar och recenserad av bland annat Svenska Dagbladet.

För att vi vill fira Prideveckan med queer erotik kan du nu vinna ditt eget ex av Cowgirls! Ottar lottar ut bok till den som först kommer in med de rätta svaren.

1) Cowgirlen Mary Emma “May Lillie” Manning som föddes i Pennsylvania 1869 var känd som en ”sharpshooter” och ”expert lady rider”. Hon och hennes man, den berömde cowboyen Pawnee Bill hade en ranch tillsammans. Men hur många hästar hade de?

2) Vad heter det feministiska serienätverk för kvinnor och transpersoner som Karolina Bång är del av?

Skicka ett mail till ottar@rfsu.se med svar och din adress. Först till kvarn! OBS: 2011-08-01 Tävlingen är nu avslutad och en lycklig vinnare har fått boken.

Läs mer om boken och en intervju med Karolina Bång här!

/Ottars redaktion

Fler artiklar

Prisutdelning på PP-galan
Nyheter

Ottar korad till Årets magasin 2022!

Det blev vinst för Ottars specialutgåva på engelska när tidningen utsågs till »Årets tidskrift/magasin« på Publishingprisgalan den 9 november.

Intervju HBTQI

Hej Aktivist: Angelica Polmonari och Atilla Yoldas

Möt Angelica Polmonari som är aktiv inom Italiens största ideella hbtqi-rätssorganisation Arcigay och Atilla Yoldas som föreläser på tema jämställdhet och manlighetsnormer. 

Intervju

Raseriernas tid är över

Sju år har gått sedan Fanna Ndow Norrbys kritikerrosade bok »Svart kvinna« släpptes – men vad har hänt sedan dess?