Tidskrift om sex och politik
Tidskrift om sex och politik
Nyheter

Ottar nominerad till Årets tidskrift 2017!

Ottar har chans att kamma hem priset för årets tidskrift på Tidskriftsgalan i november, och är även nominerad till »bästa facktidning« på Publishingprisgalan i oktober.

Ottar är dubbelt nominerad till tidningsbranschens priser i höst! I skarp konkurrens kommer Ottar konkurrera med bland andra tidningen Expo, Hemslöjd och Dagens samhälle om att bli årets tidskrift på Tidskriftsgalan och Publishingpriset 2017.

Vi är nominerade till Årets tidskrift i kategorin »fackpress« på Tidskriftsgalan den 8 november, och även nominerade till priset för »bästa facktidning« när Publishingpriset delas ut 23 oktober.

Motiveringen till nomineringen till årets tidskrift:

»Ett gränsöverskridande som aldrig går på slentrian utan fortsätter att överraska. Med djärva ämnesval, lustfylld redigering och närgången bildsättning fortsätter Ottar sin folkbildningsmission.«

Läs mer om Tidskriftspriset och hela motiveringen här!

Ottar har tidigare vunnit Publishingpriset för »bästa medlemstidning« tre gånger, och 2011 tilldelades Ottar specialpris för »särskilt bra journalistik« på Svenska publishingprisgalan.

Läs mer om nomineringen till Publishingpriset här!

Tidningen Journalisten skriver om nomineringarna här.

Vid frågor om nomineringarna, kontakta chefredaktör carolina.hemlin@rfsu.se eller tel 070-4150504

/Redaktionen


Läs mer

Ottars nya nummer med tema PSYKET!

Fler artiklar

Prisutdelning på PP-galan
Nyheter

Ottar korad till Årets magasin 2022!

Det blev vinst för Ottars specialutgåva på engelska när tidningen utsågs till »Årets tidskrift/magasin« på Publishingprisgalan den 9 november.

Intervju HBTQI

Hej Aktivist: Angelica Polmonari och Atilla Yoldas

Möt Angelica Polmonari som är aktiv inom Italiens största ideella hbtqi-rätssorganisation Arcigay och Atilla Yoldas som föreläser på tema jämställdhet och manlighetsnormer.