Tidskrift om sex och politik
Tidskrift om sex och politik
Nyheter

Ottar nominerad till Årets tidskrift 2017!

Ottar har chans att kamma hem priset för årets tidskrift på Tidskriftsgalan i november, och är även nominerad till »bästa facktidning« på Publishingprisgalan i oktober.

Ottar är dubbelt nominerad till tidningsbranschens priser i höst! I skarp konkurrens kommer Ottar konkurrera med bland andra tidningen Expo, Hemslöjd och Dagens samhälle om att bli årets tidskrift på Tidskriftsgalan och Publishingpriset 2017.

Vi är nominerade till Årets tidskrift i kategorin »fackpress« på Tidskriftsgalan den 8 november, och även nominerade till priset för »bästa facktidning« när Publishingpriset delas ut 23 oktober.

Motiveringen till nomineringen till årets tidskrift:

»Ett gränsöverskridande som aldrig går på slentrian utan fortsätter att överraska. Med djärva ämnesval, lustfylld redigering och närgången bildsättning fortsätter Ottar sin folkbildningsmission.«

Läs mer om Tidskriftspriset och hela motiveringen här!

Ottar har tidigare vunnit Publishingpriset för »bästa medlemstidning« tre gånger, och 2011 tilldelades Ottar specialpris för »särskilt bra journalistik« på Svenska publishingprisgalan.

Läs mer om nomineringen till Publishingpriset här!

Tidningen Journalisten skriver om nomineringarna här.

Vid frågor om nomineringarna, kontakta chefredaktör carolina.hemlin@rfsu.se eller tel 070-4150504

/Redaktionen


Läs mer

Ottars nya nummer med tema PSYKET!

Fler artiklar

Intervju

Minnen från exil

Sex personer från olika platser i Mellanöstern delar ömhudade minnen av förbjudna förälskelser, gayklubbar på tak, och doften av jasmin.

Krönika

Det finns ingen återvändo

Professor Mohammad Fazlhashemi om hur den feministiska revolutionen i Iran banar väg för frigörelsen.

Insändare

»Israel förtjänar bättre«

Kristofer Åberg skriver replik till krönikan Pinkwashing säljer myten om Israel. Skribenten Shora Esmailian svarar direkt.