Tidskrift om sex och politik
Tidskrift om sex och politik
Krönika HBTQI

»Jakten efter ömhet«

Shaun Walls Foto: Amanda Asp

Jag blundar. Det blir jobbigt att se in i ögonen på den som inte lyssnar. Shaun Walls skriver om jakten efter ömhet i en liten bruksort som Fagersta.

Han skickar dickpick. Jag svarar. Han skickar sin location. Jag frågar vad han gör. Han är på väg hem men är nära. Vi har skrivit förut och varit på väg att ses. Minnet är vagt för han skickar alltid anonyma bilder så som diskreta bögar gör. Varför sågs vi inte? Har han en fejkprofil?

Jag kan inte rekommendera att träffa nya kontakter runt midnatt eftersom ens vänner oftast inte är vakna om man skulle vara på väg att bli styckmördad. Men jag är inte redo att lägga mig och har haft ångest hela dagen. All logik är sedan länge bortblåst och jag vill bli fylld av något annat. Han frågar efter adressen och jag får magknip. Jag får alltid magknip. I mitt huvud tänker jag att han kanske är en mysis och vill skeda till någon serie.

»Jag tar bort hans hand. Där var mitt första nej«

Antingen är han typ tio år äldre än på sina bilder, eller så är det en annan person som dyker upp. Han kikar runt i lägenheten, det visar sig att han är orolig för utsikten över trädtopparna. Allt för många ligg på senaste har sagt »jag får inte vara så här« för deras partner, familj, arbetsplats eller kultur, för att försäkra sig om att jag inte säger något till någon. Nu är kuken ute i alla fall. Den är fet, lätt över 20 centimeter. Kul kvällsaktivitet tänker jag i ett svagt ögonblick.

Vi började ju skriva för typ 15 minuter sen och jag tänker att vi kanske bara suger varandra. Han glor på sängen som om det är det enda han vill men är oförmögen att ta initiativet. Som att det är fotstegen dit som gör att man blir bög? Stämningen går från mjölkig till knullig då vi fortsätter liggandes. Han blöter min röv med sitt saliv. Jag tar bort hans hand. Där var mitt första nej. Han fortsätter. Jag berättar att jag inte gjort mig i ordning. Han fortsätter med min röv. Han vill att jag lägger mig på mage. Jag lägger mig på rygg. Han ligger över mig och börjar stöta den mot mitt hål och glider in lite. Jag håller hans kuk och säger nej. Han fortsätter. Vi hånglar. Jag önskar att vi kunde knulla men känner mig inte redo och är plötsligt väldigt tacksam över att han ens vill hångla samtidigt. Vi har ingen kondom eftersom jag inte haft intention att knulla, men dessa »jag får inte vara så här«-män brukar aldrig vilja ha kondom.

»Jag har varit med om det här förut. Ett nej blir ’kanske snart’ eller ’ett nej för dig men inte för mig’«

Jag slutar runka för jag är på väg att komma men det är för sent. Jag sprutar över mig själv medan han fortsätter. Jag blundar. Det blir jobbigt att se in i ögonen på den som inte lyssnar. Man orkar inte bli påsatt mot sin vilja hur länge som helst. Nu känns det som att han våldtar mig. Jag låtsas njuta och stönar för att få honom att komma trots det gör ont. Han sprutar halvvägs i mig och står snabbt i sina mjukisar på väg att gå. Då påminns jag om vad jag tänkte när jag öppnade dörren, åh han kanske är en mysis ändå?

Jag har varit med om det här förut. Ett nej blir »kanske snart« eller »ett nej för dig men inte för mig«. Att jag ska hitta någon som vill något annat existerar knappt när dom flesta bögar häromkring fått lära sig att antingen stänga ner emotionellt, ge upp på kärlek eller tänker »jag får inte vara så här«.

Innan jag tvättat bort honom går jag in på appen och skriver »kom snart igen!«.

Shaun Walls är krönikör och skriver återkommande i Fagersta-Posten under epitetet “Bruksbögen”.

Återupptäck Ottar #2/2017 med temat VISCHAN, och artiklar som:

Lesbisk landsbygd

»Att lämna storstan blir det nya coola«

Fangirl på en ö i Ångermanland

Fler artiklar